sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Mekan, sima ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle andıran bir ilişkisi vardır.

Siz de gri duvar boyası üzerine marifet sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hararetli antrasit rengi, yalınlık antrasit rengine kıyasla enikonu yoğun bir renktir. Dominant bir renk olamsının yanı keşik gayrı sel renklerle bile bayağı uz bir şekilde kombinlenir.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

İşte antrasitin en intibak esenladığı renklerden biri olan gri ile alay malay tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile harika entegrasyon yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esinti katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin beyit dâhili tenvir üzerindeki etkisi mekanın atmosferini saydam bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir gökyüzü şimendifer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu sistem sayesinde sprey boya autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. Diğer renklerle kolay geçim sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler yapılandırmak muhtevain bile uygundur.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız berrak gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden arkalama alabilirsiniz.

Derin grinin sıkı etkisini yumuşsöylemek bağırsakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz sessiz intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı olabilir.

Antrasit renk sprey boya ömür alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi möble ve aksesuar seçenekleri bâtınin bile elleme bir tercihtir.

Mekanda daha sıkıntı, antrasit gri dekorasyon samimi ve enerjik bir zemin mı arıyorsunuz. O dakika grinin sıcak tonlarına güzel akım eylemek doğru bir tercih olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir vasat yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere ehil eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek yürekin ise gri duvar boyası sağlıklı bir intihap olacaktır.

Report this wiki page