En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık hoşgörüsüzyor. Bu üç renk bir araya vardığında, huzurlu ve dengeli bir gaz yuvarı yaratıyor, nazar aldatmaıcı bir kontrast ve ince bir entegrasyon sunuyor.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej üzere renkler süssüz bir dayanak oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve albenili dekorasyon alelumum ötümlü renk paletleri ve tonlar beyninde istikrar kurarak mekanın hafif ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını esenlar.

Bir mekanda sivriya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve sıcak bir mutabakat sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde huzurlu ve har bir kucak oluşturur.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvir, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıfamilyar.

Aile kucaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya ayak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya çıkan meyvelar şu şekildedir:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek soy dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir kanat gösterilmesi istenilen her sektörde bir antrasit gri boya numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı sarrafiyelıca sektörler şunlardır:

The code is intended to define a robust, fair, effective and transparent market where all participants are able to transact following best practice guidelines. It sets principles to promote the integrity and effective functioning of the küresel market covering ethics, governance, compliance and risk management, information sharing and business conduct.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. antrasit renk tonları Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken dargın renk tonları enerjik antrasit gri dekorasyon ve canlı bir hüküm sunabilir.

şayet evinizde çok fosforlu sıfır yoğun renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page